Netflixov animirani film koji je oduševio publiku i kritičare dobiva drugi dio

Screenshot: Youtube

SNIMAT će se drugi dio animiranog filma Leo, potvrdili su iz Netflixa. Nakon što je film izašao na streaming servisu, oduševio je publiku i ostvario odličnu gledanost. Dobri rezultati osigurali su nastavak simpatične priče. Kako prenosi Screen Rant, suizvršni direktor Netflixa, Ted Sarandos, potvrdio je za The Wrap da su u tijeku razgovori oko drugog dijela Lea.

Animirana komedija nastala je u režiji Roberta Marianettija, Davida Wachtenheima i Roberta Smigela. U njoj pratimo 74-godišnjeg guštera, pilastog premosnika, Lea (Adam Sandler), koji sa svojim prijateljem, kornjačom Squirtleom (Bill Burr), živi u razredu jedne osnovne škole. Leo slučajno čuje da pilasti premosnici žive 75 godina pa odluči pobjeći iz kaveza kako bi ostvario svoje snove dok još ima priliku.

 

Podsjetimo, ovaj film nije samo oduševio publiku i kritičare, već je i nadmašio Disneyjev Wish. Kritičari su ga na Rotten Tomatoesu ocijenili s 80 posto, a publika s 93 posto. Wish je tada bio ocijenjen s 49 posto od kritičara i 81 posto od publike. 

Što se tiče mišljenja publike, mnogi su istaknuli da je ovo film u kojem može uživati cijela obitelj.

"Ovo je tako dobar film da mi je bio smiješan iako imam 22 godine. Ako ću biti iskren, dao bih mu 5 od 5", napisao je jedan gledatelj na Redditu.

"Jučer sam gledao Lea i to je stvarno lijep animirani film za cijelu obitelj. Tko bi rekao da će Adam Sandler napraviti bolji animirani film za djecu nego Disney?", "Mislim da je ovo fantastičan film. Podsjeća me na Pixarov film; originalan je, smiješan, sladak i odličan obiteljski film", pisali su drugi korisnici društvene mreže.

Pročitajte više