Nastavak Vrućine bit će "jako velik film"

Foto: Press

SLAVNI redatelj Michael Mann u osamdesetoj godini odlučio se vratiti jednom od najboljih filmova svog opusa. 

Redatelj iza kojeg su remek-djela kao što su Miami Vice, Thief i The Insider, vraća se u redateljsku stolicu nakon sedmogodišnje pauze, a riječ je o filmu Ferrari koji uskoro započinje sa snimanjem. Tu je i njegov roman Heat 2 koji će se na policama knjižara pojaviti u kolovozu i koji će, tvrdi Mann, postati i film. 

 

Naravno, riječ je o nastavku kultnog filma Heat, kod nas prevedenog kao Vrućina.

"Jako velik film"

U intervjuu s Marcom Maronom Mann je izjavio: "Ovo je knjiga, ali uskoro će to biti i jako velik film. Oduvijek sam želio istražiti ranije živote tih tipova, ali i kako prošlost prebaciti u sadašnjost."

Naravno, trebat će pronaći i glumačke veličine koje će prihvatiti uloge koje su u prvom dijelu zaigrali Pacino, De Niro i Val Kilmer. No, Mann tvrdi da ima velike planove kako to učiniti. 

No, prije nego što se prebaci na nastavak, Mann se priprema za novu sezonu Tokyo Vicea i Ferrarija, filma o životu Enza Ferrarija u kojem će glavne uloge zaigrati Adam Driver i Penelope Cruz: "To je opera. Melodrama. Sve ono što je bio sudara se s onime što će postati. To je spektakularna melodrama u stvarnom životu."

Pročitajte više