Netflix najavio nastavak i spin-off svog najskupljeg filma

Screenshot: Youtube

NETFLIXOV špijunski triler The Gray Man dobiva svoj vlastiti svemir na streaming platformi. Film, koji je streaming gigant proizveo imajući na umu potencijal franšize, dobit će nastavak, kao i spin-off film.

U nastavku se vraćaju Ryan Gosling i redatelji Joe i Anthony Russo, a koscenarist filma The Gray Man Stephen McFeely trebao bi napisati scenarij. Što se tiče spin-offa, detalji radnje se drže u tajnosti, a scenaristi Deadpoola Paul Wernick i Rhett Reese trebali bi napisati scenarij.

"O većini stvari koje radimo ovdje razmišljamo kao o narativnom svemiru. Svakako, tako pristupamo The Gray Manu. Imamo mnogo verzija ovog narativa u našim glavama i to može imati različite izraze, bilo u filmovima ili serijama", kazao je ranije Anthony Russo za Screenrant.

"Ako budemo dovoljno sretni da publika prihvati ovaj film i budemo dovoljno sretni da ih napravimo više. Film zapravo govori o korumpiranom i toksičnom patrijarhatu. Starac je predstavnik toga. On je eterični lik koji lebdi u pozadini i očito ima veliku moć i kontrolu, ali je vrlo zao", dodao je njegov brat Joe.

Gledatelji žele da Ryan Gosling bude novi James Bond

The Grey Man je Netflixov najskuplji film dosad, a Gosling u njemu glumi agenta CIA-e Courta Gentryja (kodno ime Sierra Six) koji otkriva mračnu tajnu organizacije u kojoj radi. Osim Goslinga, u filmu glume i Ana de Armas, Billy Bob Thornton i Regé-Jean Page.

 

Iako je u film uloženo mnogo novca te u njemu glume brojne zvijezde, film je doživio fijasko kod kritike. "Ovo je triler koji su napravili ljudi koji znaju od čega se sastoji dobar triler, ali ga ne znaju napraviti sami", napisao je kritičar Barry Hertz iz Globe and Maila.

Gledatelji su bili toliko oduševljeni glumom Ryana Goslinga da misle da bi on trebao biti novi James Bond. Osim njegove glume, ljudima je za oko zapeo još jedan detalj. Trash brčići koje u filmu nosi Chris Evans, koji glumi ubojicu Lloyda Hudsona koji mora ubiti Gentryja, postali su viralni na društvenim mrežama, a fenomen brkova dobio je ime "The Evans Effect".

Pročitajte više