Netflix objavio kad izlazi druga sezona hit serije koja ima 100% na Rotten Tomatoesu

Screenshot: YouTube

OBOŽAVATELJI videoigre League of Legends konačno su doznali kad je na rasporedu druga sezona Arcanea. Riječ je o animiranoj seriji koja prati nekoliko LoL heroja, no okosnica su dvije sestre koje razdvoji tužna sudbina. Prva sezona Arcanea je izašla 2021. godine i na Rotten Tomatoesu je dobila 100% pozitivnih osvrta kritičara i 96% publike.

Osim priče, najviše se hvali fantastičan miks 2D i 3D animacija. Likovi su odlično razrađeni, glazba pogoduje atmosferi i radnja jednostavno uvlači gledatelja u cijeli svijet. Glasove su posudili Hailee Steinfeld, Katie Leung, Kevin Alejandro, Ella Purnell, Jason Spisak, Harry Lloyd, Toks Olagundoye, JB Blanc i Amirah Vann.

Druga sezona Arcanea stiže u studenom 2024. godine, objavio je Netflix. Prema prvim informacija, Steinfeld, Leung i Purnell će reprizirati uloge Vi, Caitlyn i Jinx.

"Moramo preživjeti samo još jednu godinu", "Jedva čekam", Ne mogu dočekati drugu sezonu", "Može li sljedeća godina doći brže", "Ovo je najbolja animirana serija ikad", "Fanovi Elle Purnell će se strpjeti", samo su neki od komentara na X-u.

Pročitajte više