Netflixov Sex Education će stati na četvrtoj sezoni, evo što fanovi misle o tome

Screenshot: Youtube/Netflix

POPULARNA tinejdžerska humoristična serija Sex Education bliži se svom kraju, otkrio je Netflix u srijedu. Četvrta i ujedno posljednja sezona imat će premijeru 21. rujna ove godine.
 
U teaseru za nadolazeću sezonu vidimo protagonista Otisa Milburna, neslužbenog seksualnog terapeuta, kojeg tumači Asa Butterfield, kako drži govor grupi učenika te nespretno otkriva da je sve što je naučio o seksu doznao od svoje majke.

 

Uz Butterfielda, u posljednju sezonu se vraćaju i Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood i Emma Mackey. No Mackey, koja tumači Maeve, jednog od najpopularnijih likova, potvrdila je da se njen lik ne pojavljuje tako često u novoj sezoni, donosi Deadline. Naime, glumica je napustila set kako bi se okrenula većim projektima, poput nadolazećeg filma Barbie, u kojem glumi uz Margot Robbie.

Pozornost je privukao i Ncuti Gatwa, popularan po svojoj ulozi Erica, koji je nedavno završio sa snimanjem Netflixove serije. Gatwa je odabran kao nova glavna zvijezda legendarne serije Doctor Who, a pridružio se i Emmi Mackey u filmu Barbie redateljice Grete Gerwig.

Četvrtu sezonu su napustili glumci Rakhee Thakrar, Tanya Reynolds, Patricia Allison i Simone Ashley. Iako će ti odlasci preoblikovati dinamiku serije, obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju novu sezonu. 

Dio fanova je shrvan jer se opraštamo s ekipom iz srednje škole Moordale, a mišljenje su podijelili na Twitteru. "Ne mogu vjerovati da je došao kraj", "Ova serija je jedini razlog zašto još uvijek imam Netflix", "Jedna od posljednjih dobrih serija na Netflixu", neki su od komentara fanova. 

No drugi dio obožavatelja je sretan što je seriji došao kraj prije nego je izgubila popularnost. "Treba znati kada stati s dobrim stvarima", napisao je jedan od fanova na Twitteru.

Pročitajte više