Nico – dirljiv film koji nikako ne smijete propustiti

Foto: Press

Pickbox NOW nikad nije bio vaš klasični streaming servis – od samog početka donosi drugačiji sadržaj, fokusira se na najbolje krimi britanske serije, premijere, skandinavske naslove koji su osvojili publiku te filmske novitete.

Zašto Pickbox NOW?

Osim specifičnom ponudom, ističe se i u potpunosti prevedenim sadržajem pa tako sve hit serije i filmovi imaju titlove, a trenutno je Pickbox NOW i najpristupačniji streaming servis u Hrvatskoj koji možete gledati već od 3,85 eura mjesečno na TV i mobilnim aplikacijama ili računalu. Dostupan je, također, preko odabranih operatera kroz njihove predefinirane pakete ili uz dodatnu nadoplatu.

Kako biste otkrili više o ponudi serija i filmova, registrirajte se ovdje

Projektom Streaming Europe, Pickbox NOW dodatno je obogatio filmske večeri. Projekt okuplja četiri kompanije – UniversCine, Sooner, LMC i Pickbox koje su se ujedinile oko najuzbudljivijih europskih filmova i produkcije. Tijekom trajanja projekta, na Pickbox NOW pristižu europski filmovi, prikazani na prepoznatim filmskim festivalima, a koji nose potpis intrigantnih novih redateljskih imena i kreativaca.

'Nico' – razoružavajuće emotivna priča

Ako ste se kojim slučajem zaželjeli filma koji će vam zagrijati srce u ove hladne i sive dane, Nico (Nico), nagrađivana (Biberach Film Festival) indie drama iz 2021. njemačke redateljice i scenaristice Eline Gehring kojoj je dotični ujedno i prvi cjelovečernji film, mogla bi biti upravo ono za čime tragate.

U središtu Nico, nalazi se, naravno, titularni lik u koji ćete se odmah zaljubiti.

Nico (Sara Fazilat), mlada gerijatrijska medicinska sestra koju njeni štićenici obožavaju - kako zbog njene nježnosti i empatije, tako i zbog njenog britkog jezika, jedna je od onih veoma rijetkih osoba koje zrače neodoljivom pozitivnom energijom koja takve ljude, čini se, nikada ne napušta.

Međutim, kada jednog nesretnog dana zbog svog iranskog podrijetla postane žrtvom brutalnog rasističkog napada, a zbog čijih će fizičkih posljedica završiti u bolnici, njezin doživljaj svijeta iz temelja će se promijeniti.

Duboko uzdrmana netom doživljenom traumom te vođena željom da se nikada više ne osjeti toliko bespomoćnom, Nico će upisati tečaj karatea kod simpatičnog Andyja (Andreas Marquardt) te pokušati nastaviti sa svojim životom, ali nakon posjeta sajmu u društvu svoje najbolje prijateljice Rose (Javeh Asefdjah) igrom slučaja upozna Ronny (Sara Klimoska), njezina će se svakodnevica opet neočekivano početi komplicirati…

Bolno suvremen, razoružavajuće emotivan i neobično zreo, Nico možete gledati odmah na Pickbox NOW!

Pročitajte više