Niskobudžetna drama prestigla film The Gray Man, sad je najgledanija na Netflixu

Foto: IMDB

FILM The Gray Man s Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi osam je dana bio najgledaniji film na Netflixu, a sada ga je prestigla niskobudžetna romantična drama Purple Hearts s glumcima Sofijom Carson i Nicholasom Galitzineom.

OPREZ! Tekst sadrži spojlere!

Naime, The Gray Man je prikupio više od 88 milijuna sati gledanja diljem svijeta u prvom vikendu, no u odnosu na Netflixov visokobudžetni film Red Notice koji se tijekom jedanaest tjedana zadržavao na listi najgledanijih i imao sjajne parametre, već kaska. The Gray Man bi se na toj listi trebao zadržati sve do sredine listopada.

Producirali su ga Palak Patel i Joe Roth, režirali braća Anthony i Joe Russo, a Netflix je u film uložio rekordnih 200 milijuna dolara. Film prati agenta CIA-e Courta Gentryja (Gosling) kodnog imena Sierra Six, koji otkriva mračnu tajnu organizacije u kojoj radi. 

 

Drama Purple Hearts koja je srušila najskuplji film u povijesti Netflixa na platformi se počela prikazivati 29. srpnja. Radnja prati Cassie, koja se udala za marinca Lukea iz interesa. Naime, Cassie je dijagnosticiran dijabetes, a loša financijska situacija navela ju je na udaju za marinca kako bi iskoristila državne povlastice.

"Sretna sam što su mi projekti u kojima sam sudjelovala omogućili da radim sve što volim. Ovo je otišlo korak dalje, ispunjena sam", rekla je Carson za magazin People.

 

Pročitajte više