Novi akcijski triler The Mother hit je na Netflixu. Svi komentiraju istu stvar

Foto: Netflix

NOVI film s Jennifer Lopez pod nazivom The Mother (Majka) postao je najgledaniji film na Netflixu u prvom danu objavljivanja. Zasjeo je na prvo mjesto trendinga Netflixa diljem svijeta. Tom se viješću pohvalila zvijezda filma na društvenim mrežama. 

Film je prvi u trendingu Netflixa

"The Mother je prvi film u 83 zemlje na dan premijere. Hvala vam što gledate", napisala je Jennifer. Film je na toj streaming platformi objavljen u petak. Uz Lopez u filmu igraju Lucy Paez i Omari Hardwick, koji glume njezinu kćer i agenta FBI-a. Film je režirala Niki Caro prema scenariju Mishe Greena, Andree Berloffa i Petera Craiga.

#THEMOTHER is the #1 movie in 83 countries on opening day!!!!! Thank you for watching ✨ Netflix

Objavljuje Jennifer LopezSubota, 13. svibnja 2023.

The Mother prati Lopez kao plaćenog ubojicu. Majka je bila prisiljena napustiti svoju kćer prilikom rođenja, no izlazi iz skloništa kada sazna da je njezina kći u opasnosti. Niki Caro rekla je da je film "rijetka kombinacija akcije i iskrenih emocija". Htjela je snimiti film koji lik majke, koja je spremna na sve da zaštiti svoje dijete, stavlja u središte akcijske radnje.

 

Gledatelji hvale Jenniferinu glumu

Nakon godina glume u romantičnim komedijama, fanovi J.Lo su, očekivano, oduševljeni što je gledaju u ozbiljnijem filmu. Mnogi komentiraju istu stvar - sviđa im se gluma Jennifer Lopez u akcijskim filmovima.

"Mislim da sam gledala sve filmove u kojima si i obožavam te u ovoj kick-ass akciji", "Uživala sam u filmu. Sviđa mi se Jennifer u akcijskim ulogama", "Ubila je u ulozi Majke. Vrijedi gledati film", "Definitivno nam treba nastavak. J.Lo je odlična", "Jennifer je jako podcijenjena. Nadam se da će je nakon ovoga filma cijeniti kako bi i trebali", "Ovo je njen najbolji film", "Ovo mi je jedan od njenih najdražih filmova", pišu gledatelji.

Inače, redateljica je od početka željela da Lopez igra glavnu junakinju.

"Jedina stvar koja me iznenadila je da Jennifer nije bila junakinja akcijskih filmova tijekom cijele svoje karijere. Jennifer donosi svoju legendarnu vještinu i preciznost u akcijske elemente, ali također donosi snagu dramske glumice i iskustvo majke. Znala sam da je ona pravi odabir za tu ulogu", rekla je za magazin People. 

Pročitajte više