Objavljen je trailer za prednastavak Groblja ljubimaca, Stephen King je pohvalio film

Screenshot: YouTube

PARAMOUNT Plus objavio je trailer za nadolazeći film iz franšize Groblje ljubimaca, ovog puta u vidu prednastavka filma iz 2019. godine.

Pet Sematary: Bloodlines se bazira oko glavnog protagonista Juda Crandalla, mladića koji se nada da će jednog dana napustiti svoj grad Ludlow. Međutim, kada dozna za uznemirujuću obiteljsku ostavštinu, on i njegovi prijatelji suočit će se s velikim zlom koje je ukorijenjeno u samu povijest grada.

 

Film je nastao u režiji Lindsey Anderson Beer, koja potpisuje scenarij s Jeffom Bühlerom i kojoj će ovo biti debitantski nastup kao redateljici. Mladog Juda Crandalla, koji je glavni lik romana Groblje ljubimaca, glumi Jackson White, a uz njega se pojavljuju David Duchovny, Natalie Alyn Lind, Pam Grier, Henry Thomas i Jack Mulhern.

King je odobrio prednastavak

Groblje ljubimaca inače je poznati roman legendarnog Stephena Kinga. Međutim, ovo je novi film koji nije adaptiran iz odgovarajućeg Kingovog djela, već se bazira na potpuno novoj priči, još neispričanoj. Ipak, američki književnik dao je odobrenje za ovaj prednastavak.

"U knjizi je ovo priča koju Jud Crandall ispriča Louisu Creedu kako bi ga pokušao odgovoriti od korištenja groblja ljubimaca. Scenarij si je dao slobodu, ali je to dobra priča. David Duchovny je odličan. Kao i uvijek, tajna leži u brizi o likovima", napisao je King.

Pet Sematary: Bloodlines stiže isključivo na streaming platformu Paramount Plus. Zbog ekskluzive na streamingu, nećemo ga vidjeti u kino dvoranama. Kao službeni datum izlaska navodi se 6. listopad ove godine.

Pročitajte više