Objavljena prva fotografija novog Supermana, fanovi pišu: "Ovo je prekrasno"

Foto: Instagram/@Variety

REDATELJ James Gunn objavio je prvu fotografiju sa seta DC-jevog filma Superman, u kojem eponimnog superheroja glumi David Corenswet. Tridesetogodišnjem glumcu ovo je prvi put da igra glavnu ulogu u visokobudžetnoj holivudskoj produkciji. Prije Supermana mogli smo ga gledati u serijama The Politician i Hollywood te hit-hororu Pearl. 

Fotografija, koju je časopis Variety podijelio na svom službenom Instagramu, prikazuje Corensweta u kostimu Supermana kako se priprema za novu borbu. Gunn je dodao da je fotografiju uslikala Jessica Miglio, poznata holivudska fotografkinja koja je s redateljem surađivala i na njegovom hitu Čuvari galaksije.

Uz Corensweta, u filmu ćemo gledati i dobitnicu Emmyja Rachel Brosnahan, koja će utjeloviti Lois Lane, dok će Nicholas Hoult glumiti negativca Lexa Luthora. Sporedne uloge igraju Skyler Gisondo, Anthony Carrigan, Edi Gathegi, Nathan Fillion, Isabela Merced, Sara Sampaio i Milly Alcock.

Reakcije obožavatelja

Kao i većina teasera, prva fotografija Supermana nije prošla bez kritika, ali obožavatelji su većinom oduševljeni. Corenswet je neke od njih podsjetio na Henryja Cavilla, koji je također glumio popularnog superheroja, dok se drugima svidio kostim jer ih podsjeća na stripove.

"Čovječe, ovo će slomiti internet. Vratile su se crvene gaćice. Film će biti super", napisao je jedan obožavatelj, a drugi je na to dodao: "Gaćice i kovrča u kosi. Definitivno ciljaju na klasični izgled Supermana. Sviđa mi se to."

"Na trenutak sam morao zastati jer sam mislio da gledam Henryja Cavilla", napisao je treći fan.

"Sve na slici je tako prekrasno. Jedva čekam vidjeti film", dodao je četvrti.

Superman će imati premijeru u kinima 11. srpnja 2025. godine.

 

Pročitajte više