Od Batmana do Twilighta: Ljudi za ove filmove tvrde da su loši, ali ih svejedno vole

Foto: YouTube

SVATKO ima barem jedan vrlo loš film koji obožava ili ga smatra podcijenjenim remek-djelom te ga je spreman argumentirano obraniti pred svima, iako svjesno zna da je riječ o nekvalitetnom uratku.

Na Redditu se u jednoj razgovornoj niti raspravljalo baš o toj temi. Naime, jedan je korisnik te mreže upitao ljude koji im je film, za koji su svjesni da je loš, svejedno vrlo drag i vole ga pogledati. Javilo se dosta ljudi, a izdvojit ćemo one najpoznatije.

1. "Warm Bodies. Radnja mi je zanimljiva, ali izvedba i gluma zaista nisu bili dobri. No, super mi je baš to koliko je film otrcan i to što je prikazan iz perspektive zombija."

 

2. "League of Extraordinary Gentlemen. Što god rekli, meni je film baš zabavan i super mi je kako su napravili Nautilus."

3. "Twilight saga je moja tiha patnja. Znam da su grozni, ali neki dijalozi u filmu, kao i scene su zaista epski."

4. "Batman & Robin je zasigurno užasan film, ali obožavam ga. Sama pojava Arnolda Schwarzeneggera je hit. Ali cijeli film je na kraju vrlo zabavan."

5. "The Core. Parafrazirat ću najjaču scenu iz filma. U jednom trenutku svi govore kako je misiju nemoguće izvesti, a onda dolazi jedan tip s cigaretom u ustima i govori da ipak postoji način. I najednom svi nastavljaju kako je on rekao."

6. "Vampires Suck je užasna parodija na Twilight sagu, ali kada je bolje pogledate, ima dosta smiješnih scena."

7. "Battleship. To nije film katastrofe, nego katastrofalan film. Ali kada počne svirati Thunderstruck, uvijek se nabrijem."

8. "The Age of Adaline mi je jedan od omiljenih filmova. Radnja je užasna, ali obožavam film. Valjda volim te filmove o besmrtnim ljudima i putovanju kroz vrijeme."

9. "Blades of Glory je tako prokleto dobar. Scenarij je glup, ali casting je besprijekoran. Will Ferrell, Jon Heder, Amy Poehler, Will Arnett... Savršeno."

10. "Spider-Man 3. Najgori Spider-Man film ikad, ali volim ga. Scena kada Toby Maguire pleše je legendarna."

11. "Van Helsing. Onaj s Hughom Jackmanom i Kate Beckinsale. Kao mali sam ga gledao iznova i iznova."

12. "Flash Gordon, objavljen je 1980. godine, ali nedavno je izašao 4K remaster. Užasan film, ali meni je vrhunski, a tu je i Queenov soundtrack."

Pročitajte više