Ova ZF serija još nije ni došla na Netflix, a tvorci već planiraju drugu sezonu

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIXOVA znanstvenofantastična serija 3 Body Problem još nije ni počela s prikazivanjem na streaming-servisu, a tvorci, David Benioff i D.B. Weiss, planiraju drugu sezonu.

Osim po seriji 3 Body Problem, ovaj je dvojac poznat i kao tvorci svjetski popularne serije Igra prijestolja (Game of Thrones) koja se prikazivala na HBO-u. 3 Body Problem njihov je najnoviji projekt, a znanstvenofantastična serija smatra se jednom od najskupljih Netflixovih serija dosad

Kako prenosi Collider, Benioff i Weiss predviđaju da će im trebati najmanje tri ili četiri sezone da ispričaju cijelu priču, s završetkom istim kakav je onaj u originalnim knjigama.

 

Uz to, Benioff je komentirao da je ideja u prve dvije sezone prikazati radnju iz prve i druge knjige te je priznao da već sada rade na planiranju druge sezone, iako još nije potvrđeno hoće li do nje i doći. 

"Za drugu sezonu već sada imamo nešto bolje od grube ideje. Puno smo dalje u planiranju od faze grubih ideja. Za radnju poslije toga ne znamo, znate, što su stvari udaljenije, to je i pogled na njih maglovitiji. Ali, u trećoj knjizi ima toliko nevjerojatnih znamenitosti, u smislu scena, situacija i događaja koje možemo vidjeti prilično jasno.

"Znamo da nismo potpuno sigurni kako će naši likovi doći do tog mjesta, ali znamo da moraju doći. Ta su mjesta razlog zašto smo odabrali ove knjige i htjeli ih adaptirati za seriju na prvom mjestu", ispričao je Benioff u razgovoru za Collider.

Podsjetimo, radnja serije 3 Body Problem prati astrofizičarku Ye Wenjie, čiji je otac ubijen tijekom Kineske kulturne revolucije. Ona je godinama kasnije regrutirana u vojsku i članica je tajne misije čiji je cilj uspostaviti kontakt s izvanzemaljcima. Wenjie je ogorčena stanjem u kojem se nalazi svijet i donosi odluku zbog koje će se znanstvenici u budućnosti morati boriti da bi spasili čovječanstvo.

Netflix je početkom ožujka objavio i posljednji trailer za nadolazeću seriju u kojem su više prikazali nove likove i svijet iz budućnosti. 3 Body Problem na Netflix dolazi 21. ožujka.

Pročitajte više