Ovo je najiščekivaniji film 2024. godine

Screenshot: YouTube

Trenutna godina lagano se bliži kraju i gotovo svi veliki filmovi već su bili emitirani u kinima. Do kraja 2023. ostalo je još nekoliko projekata koji bi mogli konkurirati na Oscarima, no oči su već usmjerene prema filmovima koji izlaze sljedeće godine.

Popularna američka kompanija za distribuciju kino-ulaznica, Fandango, objavila je popis najiščekivanijih filmova 2024. godine. Pomalo iznenađujuće, na prvom mjestu nisu se našli Gladijator 2, Bubimir 2 i Dina: Drugi dio.

Umjesto njih, na vrh ljestvice najiščekivanijih zasjeo je Deadpool 3. Treći dio popularnog Marvelovog antiheroja s Ryanom Reynoldsom u glavnoj ulozi izlazi 26. srpnja 2024. godine. Budući da se Hugh Jackman vraća Wolverineu, a glasine govore kako bi se film trebao baviti multiverzumom, nije ni čudo što je svrstan tako visoko na ljestvici.

Odmah iza njega smjestili su se Bubimir 2 i Ghostbuster: Frozen Empire. Na četvrtom mjestu je drugi dio Dine, dok se na petom našao Venom 3. Iza njih su redom Despicable Me 4, Izvrnuto obrnuto 2, The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, Gladijator 2 i A Quiet Place: Day One.

Pročitajte više