Ovo su bili najgledaniji filmovi na Netflixu ovoga tjedna

Screenshot: YouTube / Netflix

POPULARNA platforma za streaming Netflix objavio je ljestvicu 10 najpopularnijih filmova u Hrvatskoj u proteklih sedam dana.

1. The Mother

 

Vojno obučeni ubojica (Jennifer Lopez) izlazi iz skrovišta kako bi od nemilosrdnih kriminalaca željnih osvete zaštitila kćer koju nikad nije upoznala.

2. Mother's Day

Kad sin kojeg nikad nije poznavala bude otet, bivša specijalna agentica Nina (Agnieszka Grochowska) uklanja prašinu sa svojih smrtonosnih vještina kako bi ga vratila kući - bez obzira na to tko joj se nađe na putu.

3. Faithfully Yours

Koristeći jedna drugu kao alibi, dvije prijateljice iskradaju se na vikend-putovanje kako bi se upustile u tajne afere, ali njihova razrađena mreža laži raspetljava se kada jedna od njih nestane.

4. Shark Tale

Mala bijela laž pretvara malu ribu u neočekivanog heroja. Ali kada istina izađe na vidjelo, on se udružuje s izopćenom velikom bijelom psinom radi zaštite.

5. Hard Feelings

Dva najbolja prijatelja pokušavaju završiti srednju školu dok se nose s novim neugodnim porivima - i svojim vrlo neugodnim međusobnim osjećajima.

6. The Great Wall

U potrazi za barutom u Kini dinastije Song europski plaćenici otkrivaju epski rat koji se vodi između heroja zemlje i divljih čudovišta.

7. Victim/Suspect

Kad novinarka počne kopati po slučaju žene optužene za lažno prijavljivanje silovanja, otkriva da se pojavljuje jasan obrazac: vlasti okreću leđa žrtvama.

8. Anna Nicole Smith: You Don't Know Me

 

Od vrhunca njezine manekenske slave do tragične smrti, ovaj dokumentarac otkriva Annu Nicole Smith kroz oči njoj najbližih ljudi.

9. F9: The Fast Saga

Dominic Toretto i njegova ekipa pokušavaju spriječiti prijeteću zavjeru koju vodi elitni kriminalac, koji je ujedno Domov brat.

10. The Sentinel

Kad sumnja padne na agenta tajne službe, on se mora utrkivati s vremenom kako bi dokazao svoju nevinost i spriječio atentat na visokoj razini.

Pročitajte više