Ovo su najgori glumci i glumice svih vremena prema korisnicima Reddita

Foto: EPA

Jedan korisnik Reddita jučer je na subredditu r/AskReddit postavio pitanje: "Tko je najgori glumac kojeg ste vidjeli na ekranima?" Njegova objava brzo je prikupila pažnju ostalih korisnika društvene mreže koji su u komentarima pisali svoje prijedloge za titulu najgoreg glumca ili glumice.

Na njihovu popisu našla su se neka od najpoznatijih holivudskih imena koja i dalje zarađuju milijune i pune kino-dvorane, ali i manje poznati glumci te slavne osobe koje su se u samo par navrata okušale u glumi. 

U nastavku otkrijte koji su glumci i glumice dominirali ovim popisom. Slažete li se s korisnicima Reddita ili biste popisu dodali još koje ime?

Steven Seagal

Na samom vrhu našao se Steven Seagal, akcijska zvijezda 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća. Korisnici Reddita našalili su se u komentarima da je glumčeva najbolja izvedba bila u reklami za Mountain Dew.

Tommy Wiseau

Iako njegovo ime ne čujemo često, redatelj i glumac Tommy Wiseau najpoznatiji je po svom filmu The Room koji mnogi smatraju najgorim filmom svih vremena. 

"The Room ima najviše smisla ako na Tommyja Wiseaua gledate kao na 300 godina starog vampira iz Rumunjske koji se probudio u San Franciscu i odlučio snimiti film", našalio se jedan korisnik Reddita. 

Cijela glumačka postava serije The Secret Life of the American Teenager

Mnogi korisnici složili su se da cijela glumačka postava popularne tinejdžerske serije ne zna glumiti. Među glavnim glumcima serije su Shailene Woodley, Kenny Baumann, India Eisley, Mark Derwin i Molly Ringwald.

Jaden Smith

"Mogao bi ga zamijeniti komadom kartona i nitko ne bi primijetio razliku", našalio se jedan korisnik o sinu Willa Smitha, a mnogi su se složili. No dio korisnika napisao je da je Smith imao dobre izvedbe u filmovima Karate Kid i Pursuit of Happiness.

Keanu Reeves u Drakuli (Bram Stoker's Dracula)

Iako je izvrstan u Johnu Wicku i Matrixu, mnogi fanovi su se složili da je Reevesova izvedba u Drakuli, Francisa Forda Coppole, bila užasna. Zvijezdi Matrixa nije pomoglo što je u filmu morao glumiti uz nekoliko dobitnika Oscara.

Mark Wahlberg u filmu Događaj (The Happening)

"Taj film bio je tako užasan, a Mark je apsolutno grozan. Mark Wahlberg u bilo kojem filmu. Ne mogu gledati Marka Wahlberga ni u jednom filmu", pisali su korisnici Reddita.

Gal Gadot

Obožavatelji su pisali da ih je Gal Gadot podsjećala na Arnolda Schwarzeneggera u Terminatoru, ali, za razliku od Schwarzeneggera, nije se poboljšala u glumi s godinama.

"Gal Gadot. Prekrasna, prekrasna žena. Nikako ne zna glumiti", napisao je jedan korisnik. "To joj je prošlo u prvom filmu o Wonder Woman jer je trebala biti poput ribe na suhom. Ali nakon što pogledate više njenih filmova, shvatite da je uvijek takva."

Emma Watson

Emma Watson rođena je za ulogu Hermione iz serijala Harry Potter, ali čak su se i njeni najveći fanovi složili da u ostalim filmovima nije bila toliko uvjerljiva.

Rihanna

Pop-zvijezda Rihanna u nekoliko se navrata bacila u glumačke vode, ali ni jednom nije impresionirala fanove. 

"Rihanna nije uvjerljiva kada treba glumiti ljudsko biće. U Valerianu i gradu tisuću planeta nije bila toliko loša jer nije glumila čovjeka", napisao je jedan korisnik. 

Jennifer Lopez

"Jennifer Lopez. Ne mogu vjerovati da sam u mladosti voljela njezine romantične filmove", napisala je jedna obožavateljica. No ostali su se složili da je Lopez bila odlična u filmu Selena.

 

Pročitajte više