Ovo su najiščekivaniji filmovi u prosincu

Screenshot: YouTube

Kraj godine neće biti prazan kad su u pitanju izlasci filmova. Bit će tu svega, od drama preko znanstvene fantastike do akcije, stoga će filmofili imati bogat odabir onoga što žele gledati na samom kraju 2023. godine.

Godzilla Minus One – 1. prosinca

 

Japanci se nalaze u procesu oporavka od posljedica Drugoga svjetskog rata, a pred njima je nova opasnost. U njihovu svijetu pojavila se Godzilla. Japanski narod morat će se suočiti s novim čudovištem kako bi preživio teror koji ono donosi sa sobom. Ovom filmu kritičari su na Rotten Tomatoesu dali impresivnu 100% ocjenu.

Wonka – 7. prosinca

 

Film je prethodnik Charlieja i tvornice čokolade. Radnja prati mladog i ekscentričnog Willyja Wonku i njegove avanture prije nego što je postao poznati proizvođač slatkiša. Wonka je prepun ideja, želi promijeniti svijet ukusnim zalogajem s ciljem dokazivanja kako je moguće ostvariti svoje snove.

Ostavite svijet iza sebe – 8. prosinca

 

Četveročlana obitelj odlazi na ljetovanje na Long Island. Njihov idilični odmor prekida dolazak vlasnika apartmana, Georgea, i njegove kćeri Ruth, koji im javljaju da diljem New Yorka nema struje i da ne znaju što se događa. Situacija se ubrzo počinje pogoršavati, a dvije obitelji primorane su surađivati kako bi se pripremile za nadolazeću katastrofu.

Maestro - 20. prosinca

 

Maestro prati život i djelo Leonarda Bernsteina, kojeg glumi Bradley Cooper, a u fokusu će biti njegov brak s glumicom i aktivisticom Felicijom Montealegre, koju utjelovljuje Carey Mulligan. Maestro je u odabrana kina stigao ovog mjeseca, no većina gledatelja moći će ga pogledati u prosincu, kada stiže na Netflix.

Aquaman i izgubljeno kraljevstvo – 21. prosinca

 

Aquaman u ovom nastavku udružuje snage sa svojim bratom Ormom kako bi zaustavio Black Mantu koji se domogao mitološkog oružja, moćnog Crnog Trozupca. Black Manta želi uništiti Aquamanovo kraljevstvo, posebno njegovu obitelj, te će ga braća morati spriječiti u tome.

Ferrari – 28. prosinca

 

Temeljen na istinitim događajima, film istražuje kako je Ferrarijeva tvornica, koju je Enzo Ferrari izgradio sa suprugom Laurom, došla na rub bankrota. Par se također teško nosi s gubitkom sina Dine, ali Enzo misli da je spas moguć pa se prijavljuje za utrku Mille Miglia za koju se nada da će promijeniti njegovu, ali i sudbinu njegove obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.