Ovo su preostali Marvelovi filmovi koji izlaze u 2024. godini

Screenshot: Youtube

MNOGI Marvelovi filmovi i serije mijenjali su originalno planirane datume prikazivanja kao rezultat unutarnje reorganizacije i učinaka štrajka SAG-AFTRA. Prvi Marvelov film koji se prikazao ove godine bio je Madame Web, koji je nedavno došao u kina i nije nimalo oduševio kritičare. Osim Madame Web, ovo su Marvelovi filmovi koje će publika gledati u 2024. godini.

Deadpool 3

Deadpool 3 obilježit će novu eru za Marvel Cinematic Universe. Film označava povratak ne samo Ryana Reynoldsa kao Deadpoola već i Hugha Jackmana kao Wolverinea, unatoč tome što je glumac rekao da je završio s tom ulogom, prenosi Screen Rant. Deadpool je već sada jedan od najiščekivanijih filmova godine, a prikazivanje započinje 26. srpnja 2024. godine.

Podsjetimo, Marvel Entertainment nedavno je objavio prvi teaser za nastavak Deadpoola, nazvan Deadpool & Wolverine, koji je u roku od pet sati pregledan više od šest milijuna puta. Teaser započinje Deadpoolovom rođendanskom proslavom koju prekine organizacija Time Variance Authority, posljednji put viđena u drugoj sezoni serije Loki. U teaseru nakratko vidimo i Wolverinea, kojeg glumi Hugh Jackman.

 

Kraven The Hunter

Kraljem ljeta dolazi film Kraven The Hunter, koji je nastao u suradnji Sonyja i Marvela. Glavnu ulogu u filmu ima Aaron Taylor-Johnson, koji je utjelovio Sergeja Kravinoffa, također poznatog kao Kraven. Ovog lika snašla je tragična sudbina koja ga je potaknula da postane najbolji lovac svih vremena. Prikazivanje filma počinje 30. kolovoza 2024. godine.

Glumac je za ovu ulogu morao proći kroz ekstremnu fizičku transformaciju. Zbog rigoroznog treninga i dijete Taylor-Johnson je uspio dostići težinu od 90 kilograma, što je ekstrem za glumca koji je poznat po svojoj vitkoj građi. Osim fizičke transformacije, glumac je morao shvatiti emocionalne konflikte i krivnju koje se vežu za lov.

Venom 3

Još jedan film koji izlazi ove godine je Venom 3. Trenutno se jako malo zna o ovom nastavku i još uvijek ne postoji službeni trailer, ali poznato je da će prikazivanje filma početi 8. studenog 2024. godine. Kako prenosi portal Dexerto, trailer za Venom 3 gledatelji bi mogli vidjeti tek sredinom godine jer je i za prethodni film trailer objavljen pet mjeseci prije premijere.

Ne zna se točno što gledatelji mogu očekivati u ovom nastavku ni koji se sve likovi vraćaju, ali potvrđeno je da će se Tom Hardy sigurno vratiti u ulogu Eddieja Brocka. Hardy je objavom na Instagramu još u lipnju 2023. najavio snimanje nastavka filma o liku iz Marvelovih stripova.

Pročitajte više