Ovu seriju uspoređuju s Igrom prijestolja i nazivaju jednom od najboljih u povijesti

Screenshot: Youtube

Otkako je završila Igra prijestolja (Game of Thrones), obožavatelji te serije žude za još sličnog sadržaja. Iako spin-off serija House of the Dragon to donekle ispunjava, gledatelji misle da su pronašli jednu od najboljih serija ikad koja se još bolje uklapa u GOT stil.

Riječ je o seriji Posljednje kraljevstvo (The Last Kingdom) koja se emitirala od 2015. do 2022. godine. Franšiza je bila toliko uspješna da je Netflix čak napravio film pod nazivom Posljednje kraljevstvo: Sedam kraljeva mora umrijeti (The Last Kingdom: Seven Kings Must Die), koji je izašao početkom ove godine.

 

Radnja je smještena u 9. stoljeće u anglosaksonskoj Engleskoj, dok se tamošnji stanovnici bore protiv vikinških osvajača iz Danske. U glavnim ulogama pojavljuju se Alexander Draymon, Emily Cox, Eliza Butterworth i Arnas Fedaravicius.

X su preplavile reakcije na ovu seriju, u kojima je neki nazivaju "jednom od najboljih serija u povijesti".

"Remek-djelo. 10/10", "Ovo je jedna od najboljih serija ikad, preporučujem", "Definitivno jedna od meni najdražih serija", "Možda je čak i bolja od Igre prijestolja. Nema loše epizode, a kamoli loše sezone", neki su od komentara.

> Gledatelji pišu da je ova serija bolja od Netflixovog Witchera. Slažete li se?

Pročitajte više