Paramount radi na prednastavku kultnog horora Rosemaryna beba

Screenshot: Youtube/Paramount

STUDIO Paramount je trenutno u fazi postprodukcije za film Apartment 7A, prednastavak kultnog horora Romana Polanskog Rosemaryna beba iz 1968. godine. Prema portalu World of Reel, testna projekcija filma je bila uspješna, a gledatelji su pohvalili nastupe Julie Garner i Diane Wiest. 

Julia Garner, poznata po seriji Ozark, utjelovljuje mladu plesačicu kojoj je stariji par iznajmio stan 7A. Radi se o istoj ženi koja je umrla ispred stana prije nego što se tamo uselila Rosemary Woodhouse, protagonistica originalnog filma. 

Foto:EPA

Uz Garner, glumačku postavu čine Diane Wiest, Marli Siu i Rosy McEwen. U filmu će se pojaviti i neki od likova iz originalnog filma. Amy Leeson će utjeloviti Rosemary Woodhouse, koju je u hitu iz 60-ih glumila Mia Farrow, dok će Kevin McNally glumiti Romana Castaveta, kojeg je u originalu glumio Sidney Blackmer.

Film režira Natalie Erika James, poznata po svom indie horor filmu Relic iz 2020. godine. Scenarij su napisali James, Christian White i Skylar James. Još nije poznat datum premijere, ali prema IMDb-ju, film bi trebao izaći ove godine. 

Pročitajte više