Peter Dinklage glumi u remakeu kultnog filma iz 80-ih 

Screenshot: Youtube/The Legendary Entertainment

PETER Dinklage je glavna zvijezda nadolazećeg filma The Toxic Avenger, remakea istoimene kultne horor komedije iz 1984. Uz Dinklagea, u filmu se pojavljuju Elijah Wood i Kevin Bacon. 

Dinklage je u filmu utjelovio Winstona Goozea, domara koji dozna da je smrtno bolestan, ali ne može priuštiti liječenje. Nakon što mu okrutni poslodavac odbije povisiti plaću Gooze odluči uzeti stvari u svoje ruke i počne planirati pljačku kompanije za koju radi. No, tijekom pljačke on slučajno upadne u bačvu toksičnog otpada i pretvori se u superheroja, Toksičnog Osvetnika. Njegova jedina misija je popraviti sve što je loše u društvu. 

Na filmu je radila produkcijska kuća The Legendary Entertainment, koja je nedavno objavila kratki teaser u kojem prvi put možemo vidjeti Toksičnog Osvetnika. 

 

The Toxic Avenger je režirao Macon Blair, koji je također napisao scenarij za film. Osim Dinklagea, Wooda i Bacona, u filmu glume i Jacob Tremblay, Taylour Paige, Sarah Niles, Julia Davis i Julian Kostov. 

Nadolazeća horor komedija je premijerno prikazana prošli mjesec na festivalu Fantastic Fest, gdje su je dočekale većinom pozitivne kritike. Još uvijek nije poznato kad će The Toxic Avenger doći u kina.

First look at the kick-ass cast of “The Toxic Avenger.” Check out the film on the festival circuit at Fantastic Fest,...

Posted by Legendary on Wednesday, 20 September 2023

 

Pročitajte više