Popularni youtuber MrBeast s Amazonom će snimati natjecateljsku reality emisiju

Foto: Instagram/MrBeast

POPULARNI youtuber i filantrop James Donaldson, poznatiji kao MrBeast, u pregovorima je za natjecateljsku reality emisiju koja bi se trebala prikazivati na Amazonovom streaming servisu Prime Video, prenosi GameSpot. Ugovor između MrBeasta i Prime Videa vrijedan je gotovo 100 milijuna dolara.

Sadržaj natjecateljske emisije još nije poznat, ali prva epizoda bit će objavljena na MrBeastovom YouTube kanalu prije nego što bude dostupna na Prime Videu. 

MrBeast trenutno ima 234 milijuna pretplatnika na YouTubeu, a jedini kanal koji ga je prestigao po broju pretplatnika je onaj indijske glazbene kuće T-Series.

Na društvenoj mreži počeo je objavljivati s 13 godina, ali popularnost je stekao tek 2017. godine kada je njegov video u kojem broji do 100.000 postao viralan. Popularnost mu je nastavila rasti u godinama koje su slijedile, a velik utjecaj u tome imale su njegove filantropske objave u kojima pomaže potrebitima.

MrBeast bavi se i poduzetništvom, a do sada je osnovao kompanije MrBeast Burger i Feastables. Forbes ga je 2022. godine proglasio najbolje plaćenim youtuberom.

Poznati influencer prošle se godine pojavio u cameo ulogama u tri animirana filma: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, Under the Boardwalk i Migration. Isto tako, bio je jedan od sudaca u televizijskoj emisiji Gordon Ramsay’s Food Stars.

Pročitajte više