Potvrđena je druga sezona popularnog spin-offa The Boysa

Screenshot: YouTube

DA JE The Boys svijet popularan među gledateljima, jasno je od prvog dana emitiranja originalne serije.

Zbog uspjeha te serije, na male ekrane stigao je spin-off Gen V, koji se bavi mladim ljudima sa supermoćima. Radnja je smještena u Školu za borbu protiv kriminala i prati skupinu mladih koji prolaze rigorozne testove kako bi dokazali da imaju sve što je potrebno da budu sljedeći veliki superheroj. Serija ima sveukupno osam epizoda, a dosad ih je izašlo šest.

U seriji glume Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann i Shelley Conn. Kao tvorci serije navode se Evan Goldberg, Eric Kripke i Craig Rosenberg.

Na IMDb-ju, serija ima ocjenu 8.0, dok je The Boys na 8.7. Zbog popularnosti i gledanosti serije, stiže druga sezona. Nije poznat datum nadolazeće sezone, no zasad je ona samo potvrđena. Prema očekivanjima, vjerojatno će doći sljedeće godine.

"Od našeg prvog razgovora s voditeljicama serije Michele Fazekas i Tarom Butters te Ericom, Evanom i Craigom, znali smo da će Gen V pomaknuti granice. Njihov pristup je upravo ono što publika voli i pomogao je Gen V-ju da postane najgledanija serija u 130 zemalja na Prime Videu. Uzbuđeni smo što će naša sjajna glumačka ekipa nastaviti pričati hrabre i odvažne Gen V priče našim gledateljima", rekao je Vernon Sanders, šef televizije u Amazon MGM Studiosu.

"Ne možemo biti sretniji zbog druge sezone. Ovo su likovi i priče koje smo zavoljeli te smo oduševljeni što ljudi isto osjećaju. Scenaristi već rade na novoj sezoni", izjavili su Fazekas i Kripke.

Pročitajte više