Poznati lik vraća se u Simpsone nakon 33 godine

Foto: IMDB

KULTNA animirana serija Simpsoni prikazuje se nevjerojatne 33 godine, a Homer, Marge, Bart i ostali junaci postali su dio popularne kulture diljem svijeta. Tvorci serije sada su odlučili vratiti poznati lik koji se pojavio u prvoj sezoni, prije više od tri desetljeća.

Oprez! Tekst može sadržavati spoilere

U 10. epizodi prve sezone, pod nazivom Homer's Night Out, Marge je izbacila Homera iz kuće nakon što je snimljen kako pleše sa striptizetom Princezom Kashmir tijekom momačke večeri. U prethodnoj epizodi, Life On the Fast Lane, Homer je zaboravio kupiti poklon Marge za rođendan, a potom joj je u žurbi kupio kuglu za kuglanje.

Marge nije bila impresionirana, posebno jer je Homer namjeravao koristiti kuglu. Ipak, iz inata je uzela kuglu, ali je u dvorani upoznala Jacquesa, instruktora kuglanja koji ju je pokušavao osvojiti. Međutim, ona ga je u konačnici odbila i posjetila Homera na radnom mjestu.

Sada, 33 godine kasnije, Jacques se vraća u Springfield s nejasnim namjerama. Jacquesu glas posuđuje glumac Albert Brooks, a on se pored prve sezone pojavljivao veoma kratko u nekoliko navrata. Stoga će ovo ipak biti njegov prvi pravi povratak u seriju.

Pročitajte više