Prime Video objavio novi datum premijere jedne od svojih najiščekivanijih serija

Screenshot: Youtube

PRIME Video je objavio novi datum premijere svoje znanstvenofantastične serije Fallout. Serija se temelji na istoimenom serijalu videoigara, iza kojeg stoji studio Bethesda. Kreirali su je supružnici Lisa Joy i Jonathan Nolan, koji su također tvorci popularne HBO-ove serije Westworld.

Iz studija su već ranije objavili da će na streaming-platformu odjednom pustiti svih osam epizoda prve sezone. Prvi poznati datum premijere bio je 12. travnja, zatim 11. travnja, a prema najnovijim podacima koje dijele strani izvori, svih osam epizoda bit će premijerno prikazano 10. travnja, prenosi Variety. 

 

Podsjetimo, radnja Fallouta smještena je 219 godina nakon nuklearnog rata koji se dogodio 2077. godine. Serija prati priču o tri glavna lika. Prva od njih je Lucy (Ella Purnell), mlada žena koja je cijeli život provela u samoodrživom podzemnom bunkeru s drugim bogatim članovima društva te zbog misije mora izaći na površinu. 

Drugi je The Ghoul (Walton Goggins) koji je tijekom nuklearnog rata bio izložen radijaciji te je postao izobličen, besmrtni ratnik, jedan od glavnih odmetnika postapokaliptičnog divljeg zapada. Posljednji lik je vojnik Maximus (Aaron Moten) koji je odrastao na površini i postao član grupe ratnika, Bratstva čelika.

Mnogi obožavatelji vesele se nadolazećoj seriji koja je proglašena jednom od najiščekivanijih serija ove godine. Uz nju, na tom popisu nalaze se i serije The Brothers Sun, Ted, True Detective: Night Country, Expats, Masters of the Air, Shōgun i druge serije, od kojih su mnoge već dostupne za gledanje na streaming-servisima.

Pročitajte više