Ray Romano otkrio je zašto ne želi raditi na rebootu serije Svi vole Raymonda

Foto: EPA

RAY Romano nedavno je gostovao u emisiji Real Time With Bill Maher, gdje je otkrio planira li raditi na rebootu popularne humoristične serije Svi vole Raymonda (Everybody Loves Raymond), u kojoj je igrao glavnu ulogu.

"Što se tiče reboota, to ne dolazi u obzir jer su roditelji, nažalost, preminuli: Peter Boyle i Doris Roberts", rekao je Romano.

Screenshot: YouTube/Peacock

Peter Boyle i Doris Roberts u seriji su utjelovili Franka i Marie Barone, Rayeve roditelje. Roberts je umrla 2016. godine, a Boyle 2006. godine, nedugo nakon završetka serije, piše Variety.

"Nikada nisu toliko dobri kao original", rekao je Romano o rebootima. "Želimo da naša ostavština ostane ovakva kakva je."

Serija Svi vole Raymonda prikazivala se od 1996. do 2005. godine. Romano je glumio sportskog novinara Raymonda Baronea, koji živi sa svojom ženom Debrom (Patricia Heaton) i njihovom djecom. Preko puta njih žive Raymondovi roditelji Marie (Roberts) i Frank (Boyle) te njegov stariji brat Robert (Brad Garrett), koji im se neprestano upliću u živote.

"Ostatak glumačke postave htio je nastaviti sa snimanjem serije, ali Philip Rosenthal, kreator serije, i ja htjeli smo da sve završi u osmoj sezoni jer smo jednostavno osjetili da je vrijeme za to", dodao je Romano.

Iako se Romano neće više pojaviti u ulozi Raymonda Baronea, glumit će u nadolazećoj Netflixovoj humorističnoj seriji No Good Deed, koja prati tri obitelji koje se nadmeću za vilu iz 1920-ih. Uz njega će glumiti Lisa Kudrow, zvijezda serije Prijatelji.

Pročitajte više