Ray Winstone izjavio da mu je gluma u Marvelovom filmu ubila duh

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment

RAY Winstone, zvijezda filmova Pokojni i Black Widow, kaže da mu je iskustvo snimanja Marvelovog filma toliko ubilo duh da je počeo prijetiti otkazom, prenosi Independent.

Winstone je glumio negativca u Marvelovom filmu Black Widow iz 2021. godine, prednastavku koji se fokusirao na Natashu Romanoff, koju je glumila Scarlett Johansson. Sporedne uloge igrali su Florence Pugh, Rachel Weisz i David Harbour.

Winstone, kojeg ćemo uskoro gledati u Netflixovoj seriji The Gentleman, izjavio je da mu je prvotno iskustvo sa seta bilo "u redu", ali sve se promijenilo kada su morali ponovno snimati neke scene.

"Saznate da je nekoliko producenata izgubilo volju te da je vaša izvedba postala previše, da je prejaka", izjavio je Winstone. "Tako funkcionira Marvel. To vam može ubiti duh jer se osjećate kao da radite dobar posao."

Glumcu je neprestano ponavljanje scena bilo toliko mrsko da je producentima rekao da trebaju ulogu dati nekom drugom:

"Rekao sam im: 'Nađite nekog drugog za ulogu' jer to je bilo to od mene. Na kraju ipak ponovite scenu jer vam to stoji u ugovoru. Inače možete završiti na sudu. To je kao da vas netko udara u međunožje."

Winstone nije jedini koji je kritizirao snimanje Marvelovih filmova. Christian Bale glumio je negativca u filmu Thor: Love & Thunder, a cijelo iskustvo nazvao je "monotonim" iako je svjestan da na ovim filmovima rade talentirani ljudi.

S druge strane, Anthony Hopkins, koji je u franšizi Thor glumio Odina, rekao je da gluma "uopće nije potrebna" u Marvelovim filmovima.

No redatelj filma Thor: Ragnarok Taika Waititi te zvijezde hita Black Panther Angela Bassett i Chadwick Boseman nisu se složili s kritikama upućenim superherojskim filmovima te su stali u obranu filmskog studija.

Pročitajte više