Razvija se animirana serija iz svijeta Johna Wicka

Screenshot: YouTube

SVIJET Johna Wicka u posljednje se vrijeme počeo sve više širiti. Nakon četvrtog filmskog dijela, na red je došla serija The Continental, koju je publika zavoljela više nego kritičari. Na Rotten Tomatoesu potonji su je ocijenili sa 63%, dok je publika dala nešto veću ocjenu - 78%.

Trenutno je u razvoju film Ballerina s Anom de Armas u glavnoj ulozi. Budući da je radnja smještena između trećeg i četvrtog dijela, očekuje se povratak Keanua Reevesa u ulozi Johna Wicka. Postoji i želja za petim dijelom, no još uvijek se dvoji je li to potrebno.

Sastanci se vode i oko mogućih spin-off projekata, poput onoga o Sofiji, koju utjelovljuje Halle Berry, te o zajedničkom filmu s glavnim likom Nobodyja iz 2021. godine Hutchom Mansellom, kojeg glumi Bob Odenkirk.

Iako posljednja dva još nisu u razvoju, nego se samo spominju, John Wick će sigurno dobiti animiranu seriju. To je producent i redatelj Johna Wicka Chad Stahelski potvrdio u podcastu The Discourse.

"Uzbuđeni smo jer radimo na tome. Jedva čekamo vidjeti kako će ispasti. Radimo animiranu seriju jer volim japanske anime. Stvaranje priča koje bi bile ispričane kroz anime moglo bi pridonijeti boljem proširenju svijeta nego što bismo to mogli ostvariti kroz televizijsku seriju. Svejedno ćemo se zabaviti", rekao je.

Pročitajte više