Redatelj Kingsmana otkrio je li treći dio u planu

Screenshot: YouTube

OBOŽAVATELJI Kingsmana već šest godina čekaju što će se dogoditi s trećim dijelom u ovoj filmskoj franšizi nastaloj prema stripu Marka Millara i Davea Gibbonsa. Godine odgoda i fokusiranje na prednastavak Kingsman: Početak, mnoge su fanove duologije natjerali na mišljenje da neće dobiti treći dio i otkriti kako završava priča mladog špijuna Garyja Unwina (Taron Egerton).

Kingsman: Tajna služba najbolji je film franšize prema ocjenama kritičara na Rotten Tomatoesu. Tamo ima 75% pozitivnih osvrta. Kingsman: Zlatni krug prošao je nešto slabije, s ocjenom od 50%, dok je prednastavak najlošije ocijenjen kod kritičara – na portalu se pokazuje brojka od 40% pozitivnih osvrta.

Kod publike je nešto drugačije. Original je ocijenjen s 84%, drugi dio je na 64%, dok je prednastavak tik iza prvog dijela s 80% pozitivnih ocjena.

 

Redatelj svih ovih filmova Matthew Vaughn na Comic Conu u New Yorku dao je odgovor na pitanje hoće li snimiti treći dio.

"Sljedeće godine idemo u reboot Kick-Assa i snimamo Kingsman 3", rekao je Vaughn tijekom panel rasprave.

Fanovi pozdravljaju ovu potvrdu.

"Odlične vijesti. Jedva čekam", "Već znamo da će biti odličan", "Gledat ćemo", "Nadam se da će biti kvalitetan", "Nadam se da će biti sličan prvome", "Posljednji nije bio toliko dobar, nadajmo se da će se vratiti vibri koju je imao prvi film", samo su neki od komentara na X-u.

Pročitajte više