Redatelj Kuma ima novi film, pogledajte prvu fotku sa seta

Foto: Instagram/@Deadline

OBJAVLJENA je prva slika sa seta Megalopolisa, novog filma Francisa Forda Coppole, koji će imati premijeru na Filmskom festivalu u Cannesu. Megalopolis je znanstvenofantastična drama koju je režirao, napisao i producirao Coppola.

Radnja filma smještena je u metropolu nalik New Yorku, koja je počela propadati nakon teške nesreće. Arhitekt i idealist Cesar Catilina, kojeg glumi Adam Driver, želi uništenu metropolu pretvoriti u održivi grad, no na putu mu stoji korumpirani gradonačelnik Frank Ciceru, kojeg je utjelovio Giancarlo Esposito. Nathalie Emmanuel utjelovila je Cicerovu kćer, Juliju, koja se zaljubi u Cesara.

Prva fotografija sa seta prikazuje Cesara koji zamišlja kako će grad izgledati nakon obnove, dok pored njega stoji Julia.

U filmu ćemo moći vidjeti Aubrey Plazu, Shiu LaBeoufa, Jona Voighta, Jasona Schwartzmana i Taliju Shire.

Prema The Hollywood Reporteru, Coppola je počeo raditi na Megalopolisu još 1983. godine. Kako bi zadržao kreativnu kontrolu nad projektom koji je koštao 120 milijuna dolara, Coppola je prodao velik dio svoje vinarije u Sjevernoj Kaliforniji.

U intervjuu za Vanity Fair redatelj je objasnio da na projektu nije radio kontinuirano, već je s vremena na vrijeme u scenarij ubacivao nove ideje, sve dok nije odlučio da želi snimiti film koji nalikuje rimskom epu smještenom u modernom SAD-u.

Megalopolis će imati premijeru u Cannesu 17. svibnja. Još uvijek nije poznato kada dolazi u kina.

Pročitajte više