Rob Lowe otkrio zašto je napustio Zapadno krilo: Osjećao sam se podcijenjeno

Foto: EPA

ROB Lowe smatra da je odlazak iz hit serije Zapadno krilo najbolja odluka koju je donio. Naime, poznati glumac je glumio u političkoj drami Aarona Sorkina između 1999. i 2003. godine i, kako kaže, pokušao se natjerati da to uspije.

"Osjećao sam se podcijenjeno. To se događa na svakom radnom mjestu. Možete se naći u okruženju u kojem vas ljudi vrijeđaju, žele vidjeti da ne uspijevate, ne cijene vas", izjavio je u podcastu Stitcher Studios.

Lowe je o nekim anegdotama iz Zapadnog krila pisao u svojim memoarima iz 2011., koje je nazvao Stories I Only Tell my Friends. Međutim, izostavio je neke detalje, a dvojica sinova su ga nadahnuli da nakon četiri sezone napusti seriju.

"Moja djeca su bila u dobi kada su stupali u prve veze, sklapali prva prijateljstva. Nisam htio da njeguju odnose koji su nasilni i koje ne podnose. A znao sam da ću djeci dati najbolji primjer ako i sam napustim nezdravu vezu", pojasnio je.

Nakon što je 59-godišnji glumac napustio seriju, emitirane su još tri sezone. Zapadno krilo je završilo sedmom sezonom 2006., a Lowe je u njoj imao dva gostovanja.

Pročitajte više