Ryan Gosling objasnio zašto više ne pristaje na mračnije uloge

Foto: EPA

IAKO SMO ga u prošlosti češće viđali u mračnijim filmovima, kao što su Drive, Blue Valentine ili Only God Forgives, Ryan Gosling se u posljednjih par godina odlučio posvetiti jednostavnijim ulogama i filmovima u kojima mogu uživati svi uzrasti.

"Želim glumiti u filmovima koji su inkluzivni i čiju publiku ne čini samo jedna osoba", rekla je zvijezda Blade Runnera 2049. "Mislim da sam jako dugo radio samo kako bih otplatio račune. Tek sam nedavno shvatio da imam priliku snimati filmove zbog kojih sam zavolio kino", dodao je.

Izbjegava depresivne filmove

U nedavnom intervjuu za Wall Street Journal glumac je otkrio da više ne želi glumiti u filmovima u kojima ne može uživati cijela njegova obitelj, prenosi LADbible. Gosling je 2011. godine ušao u vezu s Evom Mendes, s kojom ima dvije kćeri.

"Ne pristajem na uloge zbog kojih bih se mogao osjećati depresivno", poručio je Gosling. "Svaku odluku donosim uz Evu, a tijekom donošenja odluka uvijek stavljamo svoju obitelj na prvo mjesto."

Foto: EPA

Snimanje filmova uz obitelj

Glumac je objasnio da mu je mjuzikl La La Land iz 2016. godine bio prvi korak prema filmovima koji nemaju tragične ili zastrašujuće zaplete. Svidjelo mu se što je tijekom snimanja filma cijeli kreativni proces mogao podijeliti sa svojom obitelji.

"Čak i ako nisu dolazili na filmski set, svaki dan smo vježbali sviranje klavira, plesanje ili pjevanje", rekao je glumac.

Gosling je dodao da je "puno svjesniji" svake odluke koju donosi otkako je postao otac i da mu je obitelj uvijek na prvom mjestu.

Zvijezdu filma Barbie trenutno možemo gledati u akcijskoj komediji Kaskader (The Fall Guy), u kojoj glumi uz Emily Blunt.

 

 

Pročitajte više