Fanove rastužila objava Netflixa o Stranger Thingsu: "Dovraga, ne"

Foto: Press

OBOŽAVATELJI Stranger Thingsa tuguju nakon što je Netflix potvrdio kada će popularna serija zauvijek završiti.

Četvrta sezona serije na Netflixu je osvanula 27. svibnja s ukupno sedam epizoda. 1. srpnja bit će objavljene još dvije finalne pod naslovima Papa i The Piggyback. Finalna epizoda trajat će čak dva sata i 19 minuta, objavili su s Netflixa pa dodali informaciju koja je rastužila mnoge.

"Bit će još samo jedna sezona nakon ove. Stranger Things završit će s petom sezonom", poručili su. Iako su kreatori serije, Matt i Russ Duffer, i ranije najavili da će peta sezona biti posljednja, čini se da su se mnogi nadali da to neće biti tako pa ih je potvrda s Netflixa pogodila.

"Dovraga, ne želim da završi", "Tko bi znao da me tweet može i uzbuditi i deprimirati u jednom potezu", "A daj ne, želimo još sezona", komentirali su fanovi serije.

Mnogi traže spin-off

Bilo je i onih koji traže spin-off.

"Trebamo spin-off serijal ili nešto slično, možda poput Zone sumraka, različite čudne priče u svakoj epizodi bazirane na Hawkinsu? Ili serijal prequel smješten prije 80-ih s mladim Hopom i Joyce", pisali su.

Inače, autori serije i ranije su priznali da im problem stvara starenje likova. "Siguran sam da ćemo napraviti vremenski skok. U idealnom slučaju, bili bismo snimali četvrtu i petu sezonu u isto vrijeme, ali jednostavno nije bilo izvedivo", rekli su. Snimanje pete sezone još nije počelo.

Pročitajte više