Sam Raimi progovorio o potencijalnom četvrtom filmu o Spider-Manu

Screenshot: YouTube/Sony

SAM Raimi je u intervjuu za CBR otkrio radi li trenutno na četvrtom filmu o Spider-Manu, prenosi Deadline. Poznati redatelj je 2002. započeo trilogiju u kojoj su glumili Tobey Maguire kao Spider-Man, Kirsten Dunst kao MJ Watson i James Franco kao Harry Osborn. Posljednji nastavak trilogije izašao je 2007. godine.

Internetom se već neko vrijeme šire glasine da Raimi planira udružiti snage s Maguireom kako bi snimio film Spider-Man 4.

"Nisam još ništa čuo o tome", izjavio je redatelj. "Pročitao sam tu vijest, ali još uvijek ne radim na tom filmu. Marvel i Columbia doživjeli su uspjeh s trenutnim Spider-Manom i nisam siguran hoće li mi se javiti i reći: 'Ljudi, možemo ispričati i ovu priču!'"

"Nisam siguran, ali volim sve nove filmove o Spider-Manu. Svidio mi se film Spider-Man: Put bez povratka. Stvarno je bilo nevjerojatno ponovno vidjeti Tobeyja", dodao je.

Iako nakon 2007. godine nije više snimao filmove o Spider-Manu, Raimi je 2022. godine režirao Marvelov hit Doctor Strange u multiverzumu ludila.

"Nisam pričao s Tobeyjem o tome, ali možda su Marvel ili Columbia Pictures pričali s njim", nastavio je Raimi. "Nedavno sam radio s Marvelom na filmu Doctor Strange u multiverzumu ludila, tako da sam u dobrim odnosima s njima. Siguran sam da bih nešto čuo da je u planu novi film."

Raimi je još 2022. godine izjavio da bi htio raditi na četvrtom filmu o Spider-Manu jer voli surađivati s Maguireom i Dunst, ali nije još smislio priču za novi nastavak.

Pročitajte više