Sarah Michelle Gellar odbila je uloge u dva kultna filma zbog Buffy, ubojice vampira

Screenshot: YouTube

Sarah Michelle Gellar je američka glumica, najpoznatija po ulozi Buffy Summers u legendarnoj televizijskoj seriji Buffy, ubojica vampira. Ta joj je uloga nametnula zvjezdani status i omogućila nastupe u brojnim projektima.

 

Međutim, zbog ljubavi prema Buffy, Gellar je odbijala glumiti u filmovima koje danas možemo nazvati klasici. Između ostalog, ponuđeno joj je da glumi u Klubu boraca Davida Finchera i Bandama New Yorka Martina Scorsesea. Obje je uloge odbila i za tim odlukama nimalo ne žali.

"Glumila sam i u nekoliko odličnih televizijskih serija. Volim ono što radim. Na pameti mi je samo posao, posao i posao. Moja majka je bila samohrana majka, jedva je preživljavala i omogućila mi je da putujem svijetom te vidim stvari koje ne bih nikada. Sve prolazi tako brzo i puno stvari propuštam. Ovaj posao sa sobom nosi činjenicu da niste uvijek kod kuće s obitelji. Drugi ljudi vas mogu nadmašiti jer se interesi mijenjaju", rekla je glumica.

"Kad ste u tridesetima, a izgledate mlado, kao što je bio slučaj sa mnom, ne dobivate uloge supruga ili majki jer ne izgledate dovoljno staro. S druge strane, prestari ste za tek punoljetne osobe. To je jako čudna pozicija u kojoj se možete naći", priznala je.

Pročitajte više