Šest serija koje će se gledati ovoga lipnja

Screenshot: YouTube / Apple+

U LIPNJU na male ekrane stiže nekoliko serija za koje se predviđa da će biti hitovi.

Vortex

U znanstveno-fantastičnom trileru Vortex, Ludovic (Tomer Sisley) je policijski kapetan 2025., kada virtualna stvarnost omogućuje istražiteljima da ponovo posjete mjesta starih zločina. To samo po sebi nije čudno, ali greška u VR-u omogućuje Ludovicu da razgovara sa svojom pokojnom suprugom, koja je umrla prije 27 godina. Kako da je ne pokuša spasiti, iako se ponovo oženio i ima dijete s drugom ženom? Vortex je dostupan na Netflixu od 2. lipnja.

The Idol

Serija Sama Levinsona prati mladu pop zvijezdu Jocelyn, koju glumi Lily-Rose Depp, kći Johnnyja Deppa, čija pjevačka karijera polako počinje gubiti značaj nakon što je pjevačica završila u psihijatrijskoj bolnici. Jocelyn tijekom izlaska u klub upoznaje Tedrosa, kojeg glumi Tesfaye, misterioznog menadžera s kojim ulazi u romantični i profesionalni odnos. HBO je seriju nazvao "najljigavijom ljubavnom pričom u Hollywoodu", a dostupna je od 4. lipnja.

 

Secret Invasion

Samuel L Jackson tumači glavnu ulogu u ovom najistaknutijem Marvelovom spin-off serijalu od Lokija Toma Hiddlestona. On je Nick Fury te sa svojim saveznicima mora spriječiti zle Skrullove koji mijenjaju oblik da preuzmu Zemlju. Emilia Clarke glumi njegovu kćer, a Olivia Colman pridružuje se kao agentica MI6. Serija stiže na Disney+ 21. lipnja.

And Just Like That…

U lipnju se vraća i And Just Like That…, nastavak kultnog Seksa i grada. Sarah Jessica Parker tumači udovicu Carrie, koja ponovo susreće svoju veliku ljubav - Aidana. Gostujuće zvijezde nove sezone su Sam Smith, Gloria Steinem i Candice Bergen.

 

And Just Like That… stiže na Max 22. lipnja.

Hijack

Kad otmičari preuzmu avion koji leti iz Dubaija za London, ne računaju da je među putnicima Sam Nelson (Idris Elba), koji će ih pokušati spriječiti. Sedam epizoda odvija se tijekom sedmosatnog leta. Hijack će biti dostupan 28. lipnja na Apple+.

Black Mirror

Na kraju, u lipnju stiže i šesta sezona serije Black Mirror, na koju fanovi čekaju četiri godine. Serija je i dalje u tonu Black Mirrora, ali s puno više preokreta i raznolikosti nego prije. Netflix je šestu sezonu opisao kao najnepredvidljiviju do sada.

 

Pročitajte više