Sportskeeda: Ovo je pet najgorih Netflixovih serija i filmova 2023.

Screenshot: Youtube

Sve glavne platforme za gledanje filmova i serija, poput Netflixa, ove su godine ispunjene nekim dobrim i nekim stvarno lošim filmovima i serijama. Kako se godina bliži kraju, Sportskeeda je objavila popis svih Netflixovih serija koje biste trebali preskočiti kako biste uštedjeli vrijeme. Ovo su serije koje su se našle na popisu.

1. FUBAR

Luke Brunner, službenik CIA-e, uspješno je završio svoju posljednju misiju i sada može otići u mirovinu. Luke se vraća kući u Armonk, u nadi da će obnoviti potpunu vezu sa svojom razvedenom suprugom Tally i kćeri Emmom, koje nisu svjesne Lukeovog pravog zanimanja.

Usprkos tome što su gledatelji željno iščekivali ovu humorističnu triler-seriju predvođenu Arnoldom Schwarzeneggerom, bili su razočarani. Kritičari pišu da je seriji nedostajalo napetosti i zanimljivosti, zbog čega nije uspjela ostvariti uspjeh.

 

2. That 90's Show

U središtu ove serije je Leia Forman, kći tinejdžerica Erica Formana i Donne Pinciotti, koja uspostavlja veze s drugim tinejdžerima dok provodi ljeto 1995. sa svojim bakom i djedom, Redom i Kitty, u Wisconsinu, 15 godina nakon događaja iz sedamdesetih. 'Pomlađena' verzija That '70s Showa nije ni blizu originalu i nije oduševila gledatelje.

3. We Have a Ghost

Nakon što Presleyjevi kupe jeftinu i napuštenu kuću, Kevin, najmlađi u obitelji, snimi duha na tavanu. Duh je nijem i ne sjeća se svog prošlog života. Na njegovoj košulji piše Ernest, pa ga Kevin tako i nazove. Taj duh koji opsjeda njihov novi dom pretvara Kevinovu obitelj preko noći u senzaciju na društvenim mrežama. Ali kada Kevin i Ernest istraže misterij Ernestove prošlosti, postaju meta CIA-e.

Uz izvrsnu glumačku postavu koju čine David Harbour, Jahi Winston, Tig Notaro, Jennifer Coolidge i Anthony Mackie, obožavatelji su očekivali puno, no ocjene pokazuju da su se razočarali.

 

4. Glamorous

Marco, mladi zaljubljenik u šminkanje, angažiran je kao pomoćnik beauty mogulke Madolyn Addison. Kroz svoj rad za tvrtku Glamorous by Madolyn, Marco razvija svoj identitet, snalazi se na spojevima, stvara nova prijateljstva i još mnogo toga.

Kao i gotovo svaki drugi naslov na ovom popisu, serija Glamorous Jordona Nardina bila je ispunjena velikim očekivanjima, ali nije osvojila gledatelje svojom prilično slabom izgradnjom likova i zapletom.

 

5. Obliterated

Jedna od novijih serija na ovom popisu jest Netflixov Obliterated, akcijsko-komedijska drama koju su kreirali Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg i Josh Heald. Serija prati tim za specijalne operacije koji slavi neutraliziranje nuklearne bombe, samo da bi otkrio da zapravo nije uspio. Kritike i ocjene bile su očajne, što potvrđuje i titula najgore serije godine, koju su Obliteratedu dodijelili korisnici.

 

 

Pročitajte više