Stephen King preporučuje Netflixov film za koji ljudi kažu da je "najstrašniji ikad"

Foto: EPA/Netflix

PISAC horor bestselera Stephen King na Twitteru je svojim pratiteljima preporučio da pogledaju novi Netflixov film I Came By, koji gledatelji opisuju kao "nešto najstrašnije" što su gledali.

UPOZORENJE! Tekst može sadržavati spojlere!

"Želite li triler koji će vas podsjetiti na Ruth Rendell i Patriciu Highsmith? Pogledajte I Came By", napisao je King na društvenoj mreži.

Naime, Ruth Rendell i Patricia Highsmith su spisateljice poznate po psihološkim trilerima.

Kingov tvit oduševio redatelja filma

Kingov tvit oduševio je i redatelja filma Babaka Anvarija, koji mu je odgovorio: "Ovo mi puno znači. Vaša knjiga On Writing bila je jedna od prvih knjiga koje su me naučile pripovijedanju. Puno vam hvala. Sretan sam što ste uživali u filmu."

S Kingom su se složili i drugi gledatelji.

"Naišao sam na film na Netflixu. Ovo je najbolja stvar koju sam pogledao", "Kakav sjajan film", "Toplo preporučujem", neki su od komentara na Twitteru. 

 

U filmu glume George MacKay, Percelle Ascott, Kelly Macdonald i Hugh Bonneville.

I Came By je društveno-politički kriminalistički triler radnjom smješten u Ujedinjeno Kraljevstvo, a MacKay se nalazi u ulozi mladog autora grafita Tobyja koji s prijateljem provaljuje u domove bogatih i elitnih građana, sve dok ne naiđe na jednoga (bivšeg visokorangiranog suca) u čijem se tajnom podrumu nalazi opaka tajna - što će i njega i sve koje voli dovesti u veliku opasnost.

Pročitajte više