Glumac iz Top Guna: "Razgovarao sam s Tomom o nastavku, ja sam za ako je i on"

Foto/Screenshot: YouTube

MILES TELLER otkrio je u nedavnom intervjuu za Entertainment Tonight kako je on za snimanje nastavka Top Guna, ali da ne ovisi o njemu. 

"To bi bilo sjajno, ali sve ovisi o TC-ju", rekao je misleći na Tom Cruisea, koji je glumio u originalnom filmu iz 1986. i ovogodišnjem nastavku. "Sve je na Tomu. Imao sam neke razgovore s njim o tome. Vidjet ćemo", izjavio je glumac.

"To što je Top Gun napravio za mene i mnoge druge mlade glumce jednostavno je bila jedna divlja vožnja koja još uvijek traje", ponosan je Teller na film koji je imao zaradu od preko milijardu dolara. "To je nešto što je moj tim svakako odlučio iskoristiti za sve sljedeće filmske pregovore", našalio se glumac.

Oduševio i kritiku

Paramount je zasigurno zainteresiran za nastavak franšize Top Gun nakon Mavericka. Od izlaska u svibnju, zaradio je više od 1,18 milijardi dolara diljem svijeta. To je do sada film s najvećom zaradom Toma Cruisea i ne samo da je zaradio veliki novac, već je dobio i pohvale kritičara. No opet, bez Toma Cruisea, nastavak nije moguć, prenosi The Playlist. 

Tom Cruise je trenutno zaposlen na pripremama vezanim uz izlazak Nemoguće misije - Odmazda prvi dio, ali ujedno i radi na nastavku tog filma. Ako i do nastavka dođe vjerojatnost je da će se na Top Gun 3 čekati nekoliko godina. 

 

 

Pročitajte više