Stiže nastavak Marvelovog hita, trailer pregledan 10 milijuna puta u manje od 24 sata

Screenshot: Youtube

NAKON dugog čekanja, završno poglavlje trilogije Čuvari galaksije uskoro stiže u kina.

Prvi trailer za film Čuvari galaksije Vol. 3 objavljen je jučer, nakon premijere na Brazil Comic Conu, a u manje od jednog dana skupio je preko 10 milijuna pregleda na YouTubeu. Treći dio označava povratak avanturama skupine nevjerojatnih heroja koji su - zahvaljujući smjernicama redatelja Jamesa Gunna - postali jedna od najomiljenijih skupina u Marvel Cinematic Universeu.

 

Trailer prikazuje veliku dramu među galaktičkim avanturistima, među kojima su Starlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Nebula (Karen Gillan), Mantis (Pom Klementieff), Groot (glas Vin Diesela) i Rocket Raccoon (glas posudio Bradley Cooper). 

 

Rocket Racoon se često vidi u traileru, uključujući i flashback scenu kada je sasvim mali svemirski rakun, obećavajući gledateljima pozadinsku priču o omiljenom junaku. Manje je prisutna Gamora, koja kroz događaje u Avengers: Endgameu iz 2019. više nije svjesna svoje povezanosti s timom.

Prva dva filma iz trilogije uglavnom su sadržavala omiljenu glazbu iz 60-ih i 70-ih, a izbor glazbe u ovom traileru možda je naznaka da bi dugo očekivani soundtrack trećeg dijela mogao biti malo suvremeniji, s melodijama iz 80-ih i 90-ih.

Film u kina stiže 5. svibnja 2023. godine.

Pročitajte više