Stiže prednastavak horor franšize vrijedne 1.1 milijardu dolara

Screenshot: YouTube

Ono je horor o poznatom klaunu Pennywiseu i sedmeročlanoj grupi čiji se putevi susreću u gradiću Derryju. Film je baziran na istoimenom romanu Stephena Kinga i izašao je u dva dijela.

Prvi je stigao 2017. godine te je bio kritički i komercijalni hit. Drugi dio, koji je izašao dvije godine kasnije, smatra se lošijim od originala. Osim loših osvrta, nastavak je zaradio gotovo 300 milijuna dolara manje, no oba filma donijela su franšizi zaradu od 1.1 milijarde dolara.

Prednastavak stiže 2025. godine

U glavnim su ulogama nastupili Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Wyat Oleff, James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan i James Ransone. Oba filma režirao je Andy Muschietti.

Max je objavio videonajavu u kojoj su predstavljeni projekti koje gledatelji mogu očekivati u naredne dvije godine. Između ostalih, u razvoju je i prednastavak Onog, zvan Welcome to Derry. Nije poznato koliko će epizoda imati, no izlazi 2025. godine i radnjom će pratiti novu grupu mladih koji se suočavaju sa zloglasnim klaunom.

 

Pročitajte više