Svi se pitaju zašto Leonardo DiCaprio nije došao na dodjelu Oscara: "Uvrijedio se"

Foto: EPA

UBOJICE cvjetnog mjeseca Martina Scorsesea zaradile su čak deset nominacija za Oscara, ali jedna od glavnih zvijezda filma, Leonardo DiCaprio, nije se pojavio na dodjeli nagrada.

DiCaprio je nekoliko puta bio nominiran za najboljeg glavnog glumca, a uloga u filmu "Povratnik" osigurala mu je zlatni kipić u toj kategoriji 2016. Holivudska zvijezda više puta se u povijesti pojavila na dodjeli nagrada, ali ne i sinoć, zbog čega su krenule kolati glasine da je to napravio jer ni sam nije zadovoljan svojom izvedbom u "Ubojicama cvjetnog mjeseca".

"Zašto Leonardo DiCaprio nije na Oscarima", upitala je jedna osoba na X-u.

Neki smatraju da se uvrijedio što nije nominiran u kategoriji najboljeg glumca.

"Vjerojatno se nije pojavio na Oscarima jer nije nominiran. Ali, budimo iskreni, ta uloga nije ni blizu njegove najbolje izvedbe", tvrdi druga.

Dok su ljudi nagađali gdje je DiCaprio i zašto se nije pojavio u Dolby Theatreu u Hollywoodu, Entertainment Tonight izvijestio je da je on zapravo imao problematičan raspored. Naime, glumac je bio zauzet snimanjem nadolazećeg filma Paula Thomasa Andersona. Deadline je u siječnju objavio da će DiCaprio glumiti u filmu radnog naslova BC Project, uz Seana Penna i Reginu Hall.

DiCaprio je Ubojice cvjetnog mjeseca opisao kao 'snažan film koji se bori protiv brisanja domorodačkih naroda, kulture i zajednica'. Ipak, film sinoć nije osvojio niti jednu nagradu, što znači da se DiCaprio ne bi pojavio na pozornici čak ni da je bio prisutan.

Pročitajte više