Sylvester Stallone mrzi ovaj nastavak Rockyja: Bio je loš i neuspješan

Screenshot: YouTube

OD SVOJIH početaka 1976., saga o Rockyju jedna je od najpopularnijih u povijesti kinematografije. Prvi film je zaradio tri Oscara i donio slavu Sylvesteru Stalloneu, koji je portretirao boksača Rockyja Balbou.

U narednim godinama snimljena su četiri nastavka filma, ali postoji jedan koji Stalloneu nije osobito drag. Štoviše, glumac je priznao da vjeruje da je to najgori film iz franšize. Riječ je o Rockyju V iz 1990. u režiji Johna G. Avildsena, koji je režirao hvaljeni prvi dio i koji mu je donio Oscara za najboljeg redatelja.

"Rocky V je bio loš. Bio je neuspješan. Definitivno nije ispunio očekivanja", izjavio je Stallone u intervjuu za emisiju Friday Night With Jonathan Ross.

Stallone je nastavku dao ocjenu nula

Na ljestvici od jedan do deset, Stallone je rekao da bi Rockyja V ocijenio nulom. Publika nije toliko oštra, ali film ipak smatraju najgorim u franšizi, što dokazuje razočaravajućih 31% na stranici Rotten Tomatoes. Zbog te ocjene, riječ je o najgore ocijenjenom filmu o Rockyju Balboi.

U Rockyju V svjedočili smo padu Rockyja Balboe, koji financijski propada zbog lošeg upravljanja boksačkom karijerom. Bankrot dovodi do njegovog otuđenja od sina i konačnog umirovljenja nakon teških ozljeda. Film kulminira uličnom tučnjavom protiv Tommyja The Machine Gunna.

Pročitajte više