Sylvester Stallone otkrio hoće li glumiti Ramba u Rambu 6: Protiv koga da se borim?

Screenshot: YouTube

JOHN RAMBO donio je Stalloneu status kultnog akcijskog junaka utjelovivši ga u pet filmova u 37 godina. Legendarni glumac prvi je put glumio Ramba 1982. godine u filmu Rambo: Prva krv, utemeljenom na romanu First Blood iz 1972. autora Davida Morrella. Rambo je veteran Vijetnamskog rata i u prvom filmu vodi bitku protiv lokalne policije malenog grada Hopea.

Stallone je glumio bivšeg pripadnika zelenih beretki u njegovim nastavcima – Rambo: Prva krv 2. dio (1985.), Rambo 3 (1988.), Rambo (2008.) i Rambo: Do zadnje kapi krvi (2019.). Upravo je završetak njegovog posljednjeg filma nagovijestio da se Stallone oprostio od uloge.

Ipak, mnogi su to mislili i nakon Ramba 3 i nakon Ramba (2008.) pa se Sly uvijek vraćao. Na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu glumac je dao šturi odgovor na pitanje hoće li se vratiti u šestom dijelu.

"Ramba bih mogao ostaviti. On je učinio više-manje sve iako traže još jedan film. Ali protiv koga da se borim? Artritisa?" rekao je.

Američki glumac talijanskog porijekla vjerojatno neće više glumiti Ramba, no to ne znači da napušta franšizu. Poznat je po ljubavi koju gaji prema svojim likovima, Rambu i Rockyju najviše, stoga ne bi bilo čudno da preuzme redateljsku palicu. Vrlo je glasan po pitanju prednastavaka koji bi Ramba smjestili u Vijetnamski rat. Stallone bi tako mogao predati štafetu mladom glumcu koji će nastaviti glumiti Ramba u budućnosti.

Neki smatraju da bi bila dobra ideja napraviti reboot Ramba u stilu Quentina Tarantina. Tu kao zamjenu za Stallonea vide Adama Drivera, glumca koji posljednjih godina dobiva zapažene uloge i često bude najsvjetlija točka filmova.

Pročitajte više