Trailer za dramu koja dolazi na Netflix oduševio ljude: "Ovo ne može biti loš film"

Screenshot: Youtube/Netflix

NA NETFLIX uskoro dolazi Scoop, drama o intervjuu princa Andrewa s Emily Maitlis, voditeljicom emisije Newsnight. Film je nastao u režiji Philipa Martina, a glavne uloge imaju Gillian Anderson, Rufus Sewell, Keeley Hawes i Billie Piper.

Radnja filma inspirirana je intervjuom iz 2019. godine u kojem je voditeljica Emily Maitlis razgovarala s princom Andrewom o optužbama za seksualni napad i prijateljstvu s osuđenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom, prenosi Variety. Film pokazuje kako je do intervjua došlo te što se dogodilo nakon što ga je vidio cijeli svijet.

 

Posljedice intervjua dovele su do toga da se Andrew povukao s javnih dužnosti, a na kraju mu je majka, kraljica Elizabeta II., oduzela vojne titule i pokroviteljstva.

Gillian Anderson je u filmu utjelovila Emily Maitlis, a Rufus Sewell princa Andrewa. Uz njih, važnije uloge u filmu imaju i Billie Piper kao producentica Newsnighta, Sam McAlister te Keeley Hawes koja glumi Amandu Thirsk, Andrewovu bivšu privatnu tajnicu.

Otkad je Netflix objavio prvi službeni trailer, reakcije na nadolazeću dramu ne prestaju. Mnogi su u komentarima istaknuli da im se jako sviđa glumačka postava.

"Kakva glumačka postava, ovo će biti super", "Uz Gillian i Billie, ne vidim kako ovo može biti loš film", "Oduševljena sam glumačkom postavom za film", "Film izgleda stvarno zanimljivo, jedva čekam da dođe na Netflix", "Billie Piper izgleda kao prava frajerica u ovom filmu", "Ovo ne može biti loš film", "Jako sam uzbuđen oko ovoga. Glumačka postava je odlična", neki su od komentara.

Prikazivanje filma na Netflixu počinje 5. travnja.

Pročitajte više