Tražite nove serije za gledanje? Ovi noviteti u svibnju dolaze na Netflix

Screenshot: Youtube/Netflix

Netflix je tijekom godina proizveo mnoštvo kvalitetnih televizijskih serija koje su pratili milijuni ljudi. Svakog mjeseca na popularni streaming-servis dolaze novi naslovi u kojima pretplatnici mogu uživati. Evo koje to originalne serije u Netflixovoj produkciji dolaze u svibnju. 

A Man in Full 

Temeljena na istoimenom romanu Toma Wolfea, radnja serije prati nekretninskog tajkuna iz Atlante Charlieja Crockera (Jeff Daniels), koji se iznenada suočava s bankrotom. Crocker čini sve što može kako carstvo koje je izgradio ne bi propalo, a njegovi neprijatelji pokušavaju iskoristiti lošu situaciju u kojoj se nalazi.

Serija na Netflix dolazi 2. svibnja.

 

Bodkin

Bodkin je crna komedija koja prati voditelje podcasta, Gilberta (Will Forte) i Emmy (Robyn Cara), koji otputuju u irski grad Bodkin kako bi istražili neriješeni slučaj nestanka troje ljudi. Pridružuje im se i novinarka Dove (Siobhán Cullen) koja mora izvještavati o njihovom podcastu. Njih troje ubrzo otkrivaju da ljudi u gradu skrivaju mračne tajne te moraju riješiti misterij pred njima.

Crna komedija na Netflix dolazi 9. svibnja.

Blood of Zeus

U svibnju na Netflix dolazi druga sezona animirane serije Blood of Zeus. Nakon što je u prvoj sezoni Heron (Derek Phillips) saznao da je Zeusov sin i pokušao spasiti čovječanstvo od demonske vojske koja želi uništiti svijet, u drugoj sezoni nastoji spasiti svog brata Serafima (Elias Toufexis).

Prikazivanje animirane serije na Netflixu počinje 9. svibnja.

Bridgerton 

Na Netflix se vraća popularna serija Bridgerton, točnije prvi dio treće sezone serije. Treća sezona fokusirat će se na Penelope Featherington (Nicola Coughlan) koja traži muža uz pomoć svog dugogodišnjeg prijatelja Colina Bridgertona (Luke Newton). Međutim, kako Penelope ima sve više udvarača, Colin shvaća da bi njegovo prijateljstvo s njom moglo biti pravi temelj za romantičnu vezu.

Prvi dio serije počinje s prikazivanjem 16. svibnja, a drugi dio na Netflix dolazi 13. lipnja. 

Pročitajte više