True crime sadržaj i nove sezone hit serija: Što sve stiže na Netflix ovog mjeseca

Screenshot: YouTube

SIJEČANJ je iza nas, krenula je veljača, a s njom dolaze i novi zanimljivi sadržaji na streaming platforme. Osim brojnih novih naslova na Netflixu, ovaj će mjesec obilježiti i povratak serija koje fanovi s nestrpljenjem iščekuju. Budući da je 14. veljače Valentinovo, nije čudno da stiže nova romantična komedija s Reese Witherspoon i Ashtonom Kutcherom u glavnim ulogama, a dolaze i nove sezone hit serija You i Outer Banks.

You

Prvi dio četvrte sezone stiže 9. veljače na Netflix. Joe Goldberg promijenio je ime u Jonathan Moore te je sada profesor. Sezona ove popularne serije prvi put je smještena izvan SAD-a jer je Joe odlučio pobjeći od svoje prošlosti. Neki detalji o novoj sezoni već su poznati, no nećemo vam spojlati.

 

Outer Banks

Ova serija zaludila je svijet 2020. godine. Prošla sezona završila je cliffhangerom, a u traileru se vidi da se glavni junaci serije u novoj sezoni nalaze na pustom otoku. Serija stiže na Netflix 23. veljače. 

Your Place or Mine

Romantična komedija u kojoj glume Reese Witherspoon i Ashton Kutcher stiže na Netflix 10. veljače. Debbie i Peter su najbolji prijatelji i bivši ljubavnici čiji su karakteri potpuno suprotni: Debbie žudi za rutinom i običnim životom u LA-ju sa svojim sinom, dok Peter uživa u čarima New Yorka.

Nakon što zamijene kuće i živote na tjedan dana, otkriju da ono što misle da žele možda nije ono što im zaista treba. Peter počinje sam sebi priznavati da je njihova davna veza u njemu ostavila dugotrajne romantične osjećaje, a Debbie u to vrijeme upoznaje novu potencijalnu ljubav. 

 

Murdaugh Murders: A Southern Scandal

Još jedan true crime sadržaj. Radi se o potresnoj priči ubojstva u američkoj imućnoj obitelji Murdaugh. Rasplet cijele situacije i svjedočanstva možete gledati 22. veljače na Netflixu.

Od originalnih Netflixovih sadržaja ovog mjeseca stiže Freeridge, spin-off dramske serije On My Block koja prati četiri tinejdžera u Los Angelesu dok idu u srednju školu. 15. veljače stiže dokumentarni film African Queens: Njinga, koji je producirala Jada Pinkett Smith, supruga Willa Smitha, te će u njemu predstaviti ratničku kraljicu iz 17. stoljeća.

Pročitajte više