Tvorci Stranger Thingsa opovrgnuli su popularnu teoriju o završetku hit-serije

Screenshot: YouTube/Netflix

POSLJEDNJA sezona Netflixove hit-serije Stranger Things trenutno je u produkciji, što je brojne fanove navelo da krenu širiti svoje teorije o tome kako bi serija mogla završiti.

Serija Stranger Things imala je premijeru 2016. godine i nije joj trebalo dugo da postane hit. Avanturistička serija smještena je u 80-e, a prati grupu tinejdžera koji dolaze licem u lice s nadnaravnim stvorenjima, vladinim urotama i klasičnim tinejdžerskim problemima, poput prekida veza ili problema u školi.

Prema najpopularnijoj teoriji koju su smislili fanovi, Stranger Things je zapravo velika Dungeons and Dragons kampanja koju igraju protagonisti serije, i nijedan od događaja koje smo gledali nije se stvarno dogodio. Do nastanka ove teorije je došlo zato što su glavni likovi serije veliki fanovi igre Dungeons and Dragons i svi veći negativci nose imena negativaca iz Dungeons and Dragonsa.

 

No Matt i Ross Duffer, tvorci popularne serije, u nedavnom su intervjuu opovrgnuli ovu teoriju, piše SFF Gazette.

"Da, to je točno. To je završetak", našalio se Matt Duffer kada su ga novinari počeli ispitivati o nagađanjima fanova. No njegov brat odmah je potvrdio da je kraj potpuno drukčiji.

"Takav završetak bio bi kao da smo rekli da je sve bio samo san. Ne, uvjeravam vas, serija neće tako završiti", rekao je Ross Duffer.

Obožavatelji koje zanima kako će završiti cijela priča o mladim herojima iz Hawkinsa u Indiani morat će se još strpjeti. Ovogodišnji štrajkovi holivudskih glumaca i scenarista doveli su do odgode hit-serije, a predviđa se da ćemo novu, posljednju sezonu gledati tek 2025. godine.
 

Pročitajte više