Uskoro stiže dokumentarac o bendu Bon Jovi, prikazat će frontmena u ranjivom izdanju

Foto: Profimedia

NA STREAMING-servis Hulu stiže dokumentarna serija o rock bendu Bon Jovi. Dokumentarac pod nazivom Thank You, Goodbye: The Bon Jovi Story imat će četiri dijela, a u njemu će se pojaviti bivši i sadašnji članovi sastava.

Vijest su iz Hulua objavili u ponedjeljak, napisavši da će dokumentarna serija gledateljima dati uvid u život frontmena Jona Bon Jovija. Evo što piše u opisu dokumentarne serije: 

"Koliko god uzbudljiva bila priča o talentu koji se pojavljuje jednom u životu, još je rjeđe da legenda poput Jona Bon Jovija pusti svijet u svoje najosjetljivije trenutke dok ih proživljava. Četrdeset godina osobnih videa, neobjavljenih ranih demosnimaka, originalnih stihova i nikad prije viđenih fotografija bilježe putovanje od klubova Jersey Shorea do najvećih pozornica na planetu", prenosi Variety. 

Dokumentarna serija prikazat će brojne trijumfe i padove, najveće hitove, najveća razočaranja, ali i mnoge javne trenutke važne za rock sastav. Redatelj i izvršni producent dokumentarne serije je Gotham Chopra, a gledateljima će na Huluu biti dostupna za gledanje od 26. travnja.

Pročitajte više