Viralni meme koji je zaludio društvene mreže postaje film

Screenshot: YouTube/Independent

VIRALNI meme poznat kao "Willy Wonka Experience" i "Willy's Chocolate Experience" postat će horor film, potvrdio je portal Bloody Disgusting. Nadolazeći film nazvan je The Unknown, a na njemu će raditi škotska produkcijska kuća Kaledonia Pictures.

The Unknown je baziran na događaju Willy’s Chocolate Experience, koji se održavao 24. i 25. veljače u najvećem škotskom gradu Glasgowu. Cijeli događaj prošao je toliko loše da je prošli tjedan postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama, što je dovelo do nastanka brojnih viralnih memova.

Događaj je trebao biti inspiriran romanom Charlie i tvornica čokolade, autora Roalda Dahla, no ono što je dočekalo posjetitelje bile su maskote u lošim kostimima i poluprazno skladište ukrašeno jeftinim dekoracijama. 

Među Oompa Loompama bila je i osoba maskirana u nepoznat lik, kojemu je internet nadjenuo nadimak The Unknown, jer nema nikakve veze ni s Dahlovim romanom ni s njegovim filmskim adaptacijama. Ovaj lik nosio je srebrnu masku i crni plašt, a produkcijska kuća potvrdila je da će se pojaviti u horor filmu.

The Unknown će pratiti renomiranog ilustratora i njegovu ženu koje progoni tragična smrt njihovog sina Charlieja. Kako bi pobjegli od tuge, bračni par odlazi u planine gdje se susreću s nepoznatim zlom.

The Unknown će imati premijeru krajem 2024. godine.

 

Pročitajte više