Will Smith radi na znanstvenofantastičnom filmu inspiriranom popularnim bestselerom

Foto: EPA

NAKON uspjeha akcijskog filma Bad Boys: Ride or Die, Will Smith ponovno udružuje snage s filmskim studijem Sony Pictures, ali ovaj put na znanstvenofantastičnom filmu, potvrdio je IndieWire.

Smith će producirati i igrati glavnu ulogu u filmu Resistor, koji je inspiriran distopijskim bestselerom Influx iz 2014. godine, autora Daniela Suareza.

Iako točna radnja filma još uvijek nije poznata, Suarezova knjiga smještena je u distopijsku budućnost u kojoj vlada od javnosti skriva sva tehnološka otkrića. Napredna tehnologija dostupna je samo nekolicini odabranih ljudi.

Protagonist priče je fizičar koji otkriva uređaj koji može mijenjati gravitaciju, ali odbija surađivati s vladom. Zbog svog neposluha bačen je u okrutni zatvor u kojem se nalaze ostali istraživači i pobunjenici.

Scenarij su pisali Zak Olkewicz, koji je radio na filmu Bullet Train, te Eric Singer, scenarist filmova Top Gun Maverick i American Hustle. Studio još uvijek nije pronašao redatelja za nadolazeći projekt.

Film produciraju Smith i Jon Mone iz produkcijske kuće Westbrook, Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch i Tony Shaw iz produkcijske kuće Escape Artist te Dave Wilson. Heather Washington je izvršna producentica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.